Bedre MUS

Vi tilbyder hjælp til…

  • Udvikling – forny jeres MU-samtaler med den nyeste viden, forskning og nye metoder og modeller.
  • Servicetjek  – få et eftersyn og ideer til hvad der kan gøres på en anden måde med MUS.
  • Sæt fokus på MUS – Workshops for HR og ledere, hvor vi giver inspiration og I arbejder med ideer til helt andre måder at gennemføre MU-Samtaler og nye veje til at gøre det hele mere enkelt.
  • Organisering og strategi – vi hjælper med at binde den enkelte samtale sammen med organisationens strategiske kompetenceudvikling.

Vi tager udgangspunkt i:

  • Lovgivning og overenskomster – vi ser på hvad der skal overholdes, og vi fortæller hvordan det forvaltes andre steder.
  • Dokumentation – Vi har læst på lektien og været igennem forskningsresultater, undersøgelser og analyser. Vi kombinerer teori og praksis og har kontakt til forskerverdenen inden for MU-Samtaler.
  • Erfaring – Vi har via vores opgaver, møder og workshops med virksomheder indsigt i hvad andre gør, hvad der virker, hvad er nyt, og hvad gør man i andre lande.
  • Forberedelsen – Vi har stor erfaringer med forskellige organisationer og både ledelsens og HR’s rolle. Vi kender rammer og arbejdet med forskellige betingelser og vilkår.
  • Selve samtalen – Vi har viden om og erfaring med gennemførelse, indhold, roller, modeller, metoder og spørgeteknik. Vi bygger videre og kan komme med konkrete processer og modeller.
  • Efterberedelse – vi laver KPI’er pog benchmark. Vi kan se på hvad der sker i samtalerne efter ændringer er indført, hvordan følger man op, og hvordan sikrer man, at det man siger, bliver det man gør.

Aftal et møde, hvor vi taler om muligheder for at bruge MU-Samtaler bedre, mere effektivt og skab sammenhæng mellem det strategiske, organisationen og samtalen. Du er også velkommen til at deltage i vores netværk og få konkrete ideer og inspiration til MU-Samtaler.

Hvem er vi…

Vi udvikler og tilpasser koncept for MU-Samtaler baseret på Jesper H. Christiansens og Mikael Elkans til sammen mere end 20 års erfaring med samtaler i virksomheder, ledelse, coaching, processer og facilitering. Jesper er uddannet kaospilot, er international coach og proceskonsulent. Mikael er bl.a. IPMA-certificeret projektleder, Cand.mag. i dansk med speciale i samtaler i organisationer, uddannet coach og facilitator m.m. Begge har mange års erfaring med arbejde i organisationen, processer og personlig udvikling. Michael Christiansen er 3. mand, der er med til udvikling af app og digitale løsninger til MUS.

Kontakt os her eller ring til Mikael Elkan på telefon 23 96 10 30

%d bloggers like this: